En hemmaspa-dag för dig och dina vänner är en perfekt tillställning för att umgås i lugn och ro. Hjälp varandra med ansiktsmaskerna, ta ett skönt bad och slappna av tillsammans.

Det är enklare än vad man kan tro att få till ett hemma-spa. Bjud in dina vänner och koppla bort vardagsstressen tillsammans. Med ett bubbelbadkar förhöjer du även spakänslan och de bästa knepen utför du enkelt. Den första punkten för bästa knepen är viktigt och lyder:

”Koppla bort verkligheten och var i nuet. Att vi ständigt är uppkopplade och anträffbara bidrar till en inre stress. Så stäng av all teknik och koppla bort alla måsten..”, skriver MetroMode i en artikel.

Hur vill du ha ditt hemmaspa

Innan du bjuder hem dina vänner tänk efter vad det är du vill få ut av tillfället. Se till att ordna med allt innan och varför inte höra med dina vänner vad dom önskar. Kanske vill någon ha ansiktsmasker medans någon annan vill göra manikyr. Se till att skapa en harmonisk stämning. Det kan du enkelt göra med goda doftljus, neddämpad belysning och frukt samt kanske något gott vin. Lugn musik kan också bidra till en mer avslappnad stämning. Hjälp sedan varandra med det ni kommer att ha på hemmaspat så som manikyrer, ansiktsmasker och kanske en hårinpackning. Fixa in en variation av produkter så att ni kan välja efter tycke och smak. Ni får en chans tillsammans att koppla av, ta hand om varandra och umgås i lugn och ro. Definitivt något du måste testa.